Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πουλάμε Ακρόπολη, Μυκήνες και Κνωσσό;

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξοικονομήσει 8 δις ευρώ για να ξεχρεώσει τους δανειστές της τρόικας. Το ποσό αυτό απέχει παρασάγγας από τα 50 δις
που ζητούν οι ληστές της τρόικας και είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί, πρώτον γιατί η αξία του ελληνικού δημοσίου είναι αμφίβολο αν φτάνει αυτό το κόστος, δεύτερον είναι πολύ παραπάνω από το καθαρό ΑΕΠ και τρίτον οι αφέντες του ΔΝΤ και τα πιόνια τους (ελληνική κυβέρνηση), θα έχουν να αντμετωπίσουν την οργισμένη αντίδραση του ελληνικού λαού, που ήδη έχει αρχίσει να ξυπνάει.
Δεν είναι τυχαία άλλωστε μια σειρά από γεγονότα, όπως η τεράστια αποχή από τις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, η μαζική στροφή μεγάλων μαζών του πληθυσμού, προς την ιντερνετική ενημέρωση, γυρίζοντας την πλάτη στα εμετικά κανάλια, οι συνεχείς απεργίες στα ΜΜΜ της Αθήνας και των γιατρών, η δημιουργία ισχυρών κοινωνικών ομάδων όπως το "Δεν Πληρώνω" στα διόδια κλπ κλπ.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να μας καθησυχάζουν οι ξένοι ότι δεν χρειάζεται να ξεπουλήσουμε το ίδιο το παγκόσμιο σύμβολο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς (Ακρόπολη), για να ξεχρεώσουμε τα χρέη που οι πολιτικοό που τόσα χρόνια ψηφίζαμε μας φόρτωσαν, και που αργότερα μας έφεραν γεμάτοι περηφάνεια και τους ανθέλληνες ληστρολογιστάκους του Δ.Ν.Τ.
Ντροπή και αίσχος για τη γενιά που έφερε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο παγκόσμιας ξεφτίλας και κοροϊδίας. Τουλάχιστον ας ξυπνήσουμε, έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή και ας περισώσουμε
ότι μπορούμε, δηλαδή την εθνική μας περηφάνεια και υπόληψη.
Μια υπόληψη που δοξάστηκε στα αρχαία χρόνια, δίνοντας στην παγκόσμια κοινότητα τόσους μεγάλους επιστήμονες, καλλιτέχνες, μαχητές τόσους μεγάλους Έλληνες.
Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε η χώρα πάνω στης οποίας τις επιστήμες και τις τέχνες, στηρίχθηκε η δημιουργία και η βάση του σύγχρονου δυτικού κόσμου, ενός κόσμου που τώρα μας καταδυναστεύει
και θέλει να μας πιει το αίμα, γιατί εμείς οι Νεοέλληνες τους το επιτρέψαμε, κάτι που κανείς δεν κατάφερε να κάνει στην μακραίωνη ιστορία της Ελλάδας, μιας χώρας που ακόμα υποστηρίζει ότι είναι ανεξάρτητη και αδούλωτη, που θέλει να λέγεται το λίκνο της δημοκρατίας.
Ας μην τους το επιτρέψουμε λοιπόν!!!
Δασκαλάκης Ιάκωβος

Δεν υπάρχουν σχόλια: