Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ για το Ζιλμπέρτo Σίλβα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Γκρέμιο για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη παρουσία του Βραζιλιάνου άσου στο Τριφύλλι και αποκάλυψε τη συμφωνία των δύο πλευρών για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον...
"Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, Ζιλμπέρτο!
Με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Γκρέμιο, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εύχεται σ’ έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα ελληνικής ομάδας κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 
Η ανεκτίμητη αγωνιστική του προσφορά στον Παναθηναϊκό και η διαρκής επίδειξη ήθους και επαγγελματισμού σε κάθε στιγμή της τριετούς παρουσίας του στη χώρα μας θα τον κρατήσουν για πάντα «φυλακισμένο» στη σκέψη ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων.
Θεωρούμε τιμή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού και για το ελληνικό ποδόσφαιρο το γεγονός ότι η ήδη συμφωνημένη μελλοντική συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Ζιλμπέρτο θα τον φέρει μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστή ξανά κοντά μας.
Η μόνη εκκρεμότητα που άφησε επιστρέφοντας στην πατρίδα του (και η οποία σύντομα θα διευθετηθεί) ήταν να μας ενημερώσει για την καταλληλότερη για τον ίδιο χρονική περίοδο ώστε να επανέλθει στην Ελλάδα και να τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό όπως πραγματικά του αξίζει.

Σ’ ευχαριστούμε Ζιλμπέρτο!"

Πηγή: www.prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: