Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πλατανιάς Πανσερραϊκός 1-1

Κυριακή μεσημεράκι επέλεξα να παρακολουθήσω τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Πανσερραϊκό στο δημοτικό γήπεδο του Μάλεμε.
Η αήτητη πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα και η πρώτη θέση στον πίνακα, τράβηξαν και πάλι ένα μεγάλο αριθμό φιλάθλων της περιοχής που κατέκλυσαν το γήπεδο του Μάλεμε, γύρω στους 2000 παρακολούθησαν τον αγώνα.
Το τελικό 1-1 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, αφού ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με το Ναζλίδη, ενώ ο Πανσερραϊκός εμφανώς βελτιωμένος και ανώτερος στην επανάληψη, ισοφάρισε και θα μπορούσε να κερδίσει κιόλας.
Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Θετικό γεγονός η υποστήριξη που απολαμβάνει η ομάδα του Πλατανιά, από το φίλαθλο κοινό των Χανίων, αρνητικό το ότι το γήπεδο δεν προσφέρεται για παρακολούθηση αγώνων επιπέδου, γιατί οι εξέδρες είναι λυόμενες, χωρίς σκέπαστρα, ενώ δεν υπάρχει και χώρος στάθμευσης για τα αμάξια με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές παρκαρισμένων αυτοκινήτων στο δρόμο, με τον κίνδυνο του τραυματισμού των φιλάθλων από διερχόμενα αμάξια.
Όταν δεν προσφέρεις τις στοιχειώδεις υποδομές και ανέσεις στον κόσμο που σε πληρώνει, σε εποχές μάλιστα τεράστιας οικονομικής κρίσης και ανέχειας, το ποσό εισόδου των 15 ευρώ θατο έλεγα επιεικώς απαράδεκτο.
Ακολουθούν μερικές εικόνες από το γεμάτο ομολογουμένως γήπεδο του Μάλεμε που αν μη τι άλλο είναι μια καυτή έδρα.


1 σχόλιο:

iLiAs είπε...

καλες γιορτες να εχεις :)
καλα χριστουγεννα :)