Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αδάμ γεννήθηκε από εξωσωματική;

Αυτό θα σήμαινε ότι η ιστορία της δημιουργίας καταρρέει και εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό το πλανήτη θα πρέπει να αναθεωρήσουν το νόημα της ζωής;

Σύμφωνα με τα αρχεία των Σουμέριων οι Αννουνάκι δημιούργησαν το ανθρώπινο είδος. Χάρη στην επιστήμη της αρχαιολογίας, ειδικοί γνωρίζουν ότι ο πρώτος πολιτισμός εμφανίστηκε πριν 6000 χρόνια. Πριν από τους Έλληνες. Πριν από τους Μάγια. Πριν από τους Ίνκας. Οι άνθρωποι αυτοί λέγονταν Σουμέριοι. Το όνομά τους το πήραν από τη χώρα τους τη Σουμέρ, το σημερινό Ιράκ. Το βιβλίο της Γένεσης ονομάζει την περιοχή αυτή Σινιάρ..............................
Στις τελευταίες σελίδες της ιστορίας της δημιουργίας, οι Σουμέριοι ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι οι Αννουνάκι είναι οι δημιουργοί της ανθρωπότητας. Οι ευεργέτες της ζωής μας. Σύμφωνα με τα κείμενα των Σουμέριων, οι Αννουνάκι πριν από 445.000 χρόνια, έστειλαν τον Εντρόι στη Γη. Μετά από 150.000 χρόνια, ήρθαν στη Γη οι ίδιοι οι Αννουνάκι και δημιούργησαν την ανθρωπότητα.

Όσο για τον Αδάμ; Σύμφωνα με τους Σουμέριους, ο Αδάμ δημιουργήθηκε χάρη στη γενετική μηχανική. Στη συνέχεια γονιμοποιήθηκε μέσα σε έναν γυάλινο σωλήνα. Ο Αδάμ λοιπόν ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα!

Ο Άρης θεωρείται ο πλανήτης-σταθμός των Αννουνάκι στην πορεία τους προς τη Γη. Οι πλάκες των Σουμέριων αναφέρονται στο πλανήτη-σταθμό Άρη, ως το διαστημικό μέσο που μετέφερε τους Αννουνάκι από τον πλανήτη Νιμπιρού στη Γη. Κι αυτό δεν έγινε μία φορά μόνο αλλά κάθε 3600 χρόνια σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Φαίνεται λοιπόν πως δεν ήρθαμε εδώ τυχαία. Δεν είμαστε αποτέλεσμα της εξέλιξης κάποιων ανούσιων μορφών ζωής. Δημιουργηθήκαμε καθ’ εικόνα του Θεού. Και η δημιουργία έχει να κάνει με τη διαδικασία της σωτηρίας μας. Ακόμα όμως κι αν υπήρξαν κάποια όντα πιο εξελιγμένα από εμάς και ίσως και πιο έξυπνα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο πολιτισμός μας είναι αρκετά έξυπνος για να προετοιμαστεί ακόμα και για τη συνάντηση με ένα πιο εξελιγμένο πολιτισμό.
http://thraki-devil.blogspot.com/2011/02/blog-post_632.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: