Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ανθρωπόμορφα ζώα ρίχνουν φόλα σε σκύλους στα Χανιά.

Τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χανίων, έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά δηλητηριάσεων αδέσποτων και όχι μόνο ζώων, κυρίως σκύλων από τα υποτιθέμενα νοήμονα ζώα τους ανθρώπους.
Περισσότερα από 60 σκυλιά έχουν καταναλώσει φόλες, που χωρίς κανένα δισταγμό πετάνε ασυνείδητοι "άνθρωποι" για να ικανοποιήσουν και εγώ δεν ξέρω ποια ένστικτά τους, να νοιώσουν άραγε ευχαρίστηση με αυτό το μακάβριο θέαμα.
Οι περισσότερες δηλητηριάσεις έχουν σημειωθεί στο Γαλατά, με το θάνατο 27 σκύλων από τις αρχές Φεβρουαρίου και αναρωτιέμαι τι κάνουν οι αρχές και δεν βρίσκουν αυτά τα καθάρματα.
Έχουν κινητοποιηθεί όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις των Χανίων, γιατί η δηλητηρίαση αθώων ζώων, από ανθρώπους είναι ένα ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα, γιατί μόνο ως εγκληματίες μπορούν να χαρακτηριστούν αυτοί οι ανισόρροποι που σκορπούν το θάνατο στα έρημα τετράποδα.
Όταν και αν βρεθούν ποτέ οι ένοχοι, η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική για να συνετιστούν οι μελλοντικοί χασάπηδες και να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.
Αν και πολύ αμφιβάλλω!!!
Η φωτογραφία του δηλητηριασμένου σκύλου προέρχεται από την ιστοσελίδα flashnews.gr
Δασκαλάκης Ιάκωβος

Δεν υπάρχουν σχόλια: