Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σισέ ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα

Τα λόγια είναι περιττά για το μεγάλο σταρ και αρχηγό του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ των πράσινων έδωσε από την τσέπη του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000 ευρώ για τις ανάγκες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και αδιαφορίας επιφανών Παναθηναϊκών φυτοζωούν.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για την προσφορά οικονομικής ενίσχυσης, ο Σισέ προσέφερε αυτό το χρηματικό ποσό, προκειμένου να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο τα παραπαίοντα τμήματα του συλλόγου και κυρίως τους αθλητές και αθλήτριες που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.
Σίγουρα με αυτή του την κίνηση ο Γάλλος επιθετικός, ανέβηκε ακόμα περισσότερο στα μάτια των πράσινων οπαδών, οι οποίοι κυριολεκτικά τον λατρεύον σαν θεό.
Εάν φύγει το καλοκαίρι η απώλειά του θα είναι τεράστια όχι μόνο για τον ΠΑΟ, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό ποδοσφαιρικό και όχι μόνο στερέωμα.
Ο Σισέ για πολλοστή φορά απέδειξε, ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, βάζοντας τα γυαλιά σε όλους εκείνους τους μεγαλοπαράγοντες και μεγαλοεπειχειρηματίες που το παίζουν Παναθηναϊκάρες, αλλά στις δύσκολες στιγμές της φετινής περιόδου, εγκατέλειψαν το καράβι, αφήνοντας την ομάδα να πορεύεται μόνη της ως ακυβέρνητο καράβι, με την παγκόσμια παναθηναϊκή πρωτοτυπία, του προεδρεύοντος αντιπροέδρου.
Με το δίκιο μας λοιπόν όλοι εμείς οι αθεράπευτοι και άρρωστοι Παναθηναϊκοί μπορούμε να φωνάζουμε το πασίγνωστο σύνθημα...
Οέ οέ οέ Τζιμπρίλ Σισέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Δασκαλάκης Ιάκωβος

Δεν υπάρχουν σχόλια: